"Products are made in the factory, but brands are created in the mind."

De praktijk van de grafische vormgeving strekt zich tegenwoordig uit van het traditionele drukwerk tot de moderne computer, de interactieve media en het multimedia vormgeving ervan.

 

Voordelen van Grafische Design

We leveren kwaliteitsproducten die binnen het vooraf gedefinieerde budget blijven door veranderingen veel eerder in het hele proces te identificeren en aan te passen, waardoor een onomkeerbare fase wordt vermeden waarin de kosten van veranderingen hoger zijn.

Duidelijke strategie

We werken met u samen om de warboel te verminderen en gefocust te blijven op het definiëren van essentiële systeemfuncties om een ​​product te bouwen dat klaar is voor de lancering.

Snelheid

Haal het beste uit onze betrokkenheid met een agile mentaliteit om zichtbare resultaten te produceren - in vergelijking met de traditionele manier.

Lager risico

Voordat u van tevoren een groot bedrag in het hele project investeert en u in blind begaat, moet u iets definiëren dat duurzaam en haalbaar is.

Kostenefficiënt

We werken met u samen om een ​​minimaal lanceerbaar product te definiëren, zodat u prioriteit kunt geven aan investeringen voor een betere ROI, zodat u zich kunt concentreren op groei.

Design is not how it looks.

But how it works.

- Steve Jobs

Complexe systemen zijn eenvoudig te maken. Er is een chirurgische benadering nodig om functionele ontwerpen te maken waarmee gebruikers zich goed kunnen voelen tijdens het gebruik van internet / software of een app. Het creëren van eenvoudige en zinvolle interfaces op verschillende schermen vereist een zorgvuldige orkestratie van alle belangrijke ingrediënten.

Interface, Experience & Visuals

UI / UX Design

Interface

Operatief mooie pixels maken om een ​​visueel aantrekkelijke interface van relevante schermen te creëren.

Digital Experience

Een functioneel ontwerp maken door interface, informatie en interactie zorgvuldig te orkestreren.

Objective Design

Een ontwerp maken dat er niet alleen verbluffend uitziet, maar ook vasthoudt aan het oplossen van de kern van het probleem.

Wij zijn een full-service digitaal bureau gebaseerd op vertrouwen.

We hebben een passie voor het helpen van merken en bij het creëren van mensgerichte digitale ervaringen die het perfecte publiek aantrekken, aanspreken en converteren.

Volg ons op

© 2020 by Salesent. Proudly created by Salesent.

aoo.png