Our Treasure Comprises Our People, Vision & Values

We helpen bedrijven, groot en klein, ontdekken wat hen uniek maakt en kanaliseren het in een gedenkwaardige ervaring die hun concurrentie (online) overtreft.

 

Klantgerichte aanpak

Voor elk bedrijf staan ​​klanten altijd centraal. Als toonaangevend bedrijf voor de ontwikkeling van web- en mobiele applicatie, gaat onze definitie verder dan onze directe klanten. We beginnen altijd waar u bent met uw ideeën en we denken vanuit het perspectief van  eindklanten, hun pijnpunten en bedenken een oplossing die de kernproblemen oplost waar uw bedrijf van profiteert.

Effectieve samenwerking

Communicatie is de sleutel. We hebben de neiging om soms te veel te communiceren. Het klinkt misschien overweldigend, maar uiteindelijk doet het wonderen voor onze klanten. Wanneer ons ontwikkelingsteam samenwerkt met onze klanten die kilometers verderop zitten, is het duidelijk dat we in contact blijven met platforms en media die effectiviteit, transparantie en nauwkeurigheid mogelijk maken.

Kwaliteit op tijd geleverd

Met meer dan drie decennia ervaring in de marketing wereld, hebben we een geweldige set interne frameworks met de beste infrastructuur die ons in staat stelt om te allen tijde oplossingen van superieure kwaliteit te leveren. Al die jaren hebben we geleerd hoe we mislukkingen kunnen voorkomen en succes kunnen repliceren.

We scheppen niet alleen op over kwaliteit.

We definiëren het en leveren het op tijd op.

About 

''Momenteel zit ik meer dan 3 jaar in het vakgebied en beschik ik over diverse capaciteiten. Het is van belang dat een onderneming, zowel online als fysiek, schikt over bepaalde kwaliteiten.

Daarom kijk ik niet alleen naar wat kwaliteit is, maar ook wat een onderneming onderscheid van zijn concurrenten.''

+31 6 34 29 29 43

salesent.nl

Bahar Polat

Operational Director

linkedin.png

Wij zijn een full-service digitaal bureau gebaseerd op vertrouwen.

We hebben een passie voor het helpen van merken en bij het creëren van mensgerichte digitale ervaringen die het perfecte publiek aantrekken, aanspreken en converteren.

Volg ons op

© 2020 by Salesent. Proudly created by Salesent.

aoo.png