Nieuwe website laten ontwerpen of uw huidige website redesignen?

We helpen merken hun verkoop- en conversieratio's te verhogen met een datagedreven, gebruikersgericht ontwerp. 

 

Snelle levering

Met onze professionele medewerkers zorgen we ervoor dat u binnen no-time uw product(en) geleverd krijgt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van uw product(en).

Fixed Price

Wij geven u een vaste prijs voor een project en daar komen geen onverwachte kosten bij.

Wij leveren uw producten netjes en klaar voor gebruik aan, zo krijgt u geen ongewenste verassingen achteraf.

Onderhoud 24/7

U betaald per maand een vast bedrag, dit bedrag is voor uw website onderhoud. Hierbij kunt u elk gewenst moment een wijziging aanbrengen aan uw website. 

Unieke website

Daarnaast kunt u geheel zelf bepalen hoe uw website eruit komt te zien. A-technisch? Wij helpen u er uiteraard bij om uw bedrijf te voorzien van een professionele en gebruiksvriendelijke website.

webdesign.jpg

Web Development

Uw website is uw online visitekaartje voor uw bedrijf. Naast een nieuw logo is ook een website interessant. Onze professionals gaan aan de slag om uw website volgens uw wensen voor te bereiden. Van een webshop tot een advocatenkantoor, wij maken de websites die bij uw persoonlijke verhaal passen. Het is mogelijk om een ​​tekst te wijzigen, afbeeldingen toe te voegen, lettertypen te wijzigen doormiddel van onze 24/7 onderhoud.

Als u kiest voor een webshop website, kunt u uw bestellingen bekijken en uw webshop beheren. Laat u dit toch liever aan ons over? Geen zorgen, wij zullen uw webshop in handen nemen.

U kunt daarnaast ook boekingen toevoegen aan uw website. 

Kortom, neem contact met ons op om van uw wensen werkelijkheid te maken!

Wij zijn een full-service digitaal bureau gebaseerd op vertrouwen.

We hebben een passie voor het helpen van merken en bij het creëren van mensgerichte digitale ervaringen die het perfecte publiek aantrekken, aanspreken en converteren.

Volg ons op

© 2020 by Salesent. Proudly created by Salesent.

aoo.png